Reimari: Aleksi Leppä European Gamesiin

Reimari: Aleksi Leppä European Gamesiin

Euroopan ampumaurheiluliitto ESC on julkaissut listan Euroopan kisoihin (European Games) valituista ampumaurheilijoista. Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä  valittiin Euroopan ranking-listanperusteella 10m ilmakivääriin. Sen sijaan Lepän nimi ei ole listalla 50m kiväärin 3×20 laukauksen kisaan.

–Näyttää siltä, että Aleksi on ensimmäinen urheilija jokajää rannalle piekkarissa. Oletimme, että kun varmistat pääsyn toiseen lajiin, saat paikan molempiin, kuten olympialaisissakin, mutta näin ei näköjään ollut, kertoo Aleksin valmentaja Marko Leppä.

–Olen pettynyt, etten päässyt ampumaan piekkaria, Aleksi kommentoi. European Games järjestämisestä vastaavat Euroopan Olympiakomiteat. 50 maan kisat pidetään tänä vuonna Puolan Krakovassa. Ampumaurheilulajit ovat Wroclawissa 19.6-3.7.2023. 10m kivääri ammutaan juhannusaattona. Kisojen voittajille on paikka Pariisin olympialaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *