Heli Rassin muistokilpailut Elva, Viro. 50m kivääri 3x20ls tytöt peruskilpailu. Olewich voittoon, Tuuleville hopeaa

Heli Rassin muistokilpailut Elva, Viro. 50m kivääri 3x20ls tytöt peruskilpailu. Olewich voittoon, Tuuleville hopeaa

Tyttöjen kisa alkamassa

Tyttöjen peruskisa ammuttiin kylmässä (+6 astetta) ja voimakkaasti pyörittävässä tuulessa. Kesä oli kaukana tästä tapahtumasta. Tuulevi onnistui hyvin, varsinkin polvelta. Naisten ja tyttöjen parhaat ampujat etenevät yhteiseen superfinaaliin.

-Polvi kulki kivasti vaikka kylmyys häiritsikin. Pari huonompaa osumaan sattui joukkoon mutta niistä huolimatta olen tyytyväinen. Makuussakaan ei ollut mitään sen suurempia ongelmia ja olosuhteisiin nähden meni hyvin. Vielä pystyn koelaukauksissa oli ihan hyvä ampua mutta sitten tuuli alkoi olemaan sen verran paha, että kisasta ei tuntunut tulevan mitään. Oli todella hankalaa ampua ja se myös näkyy tuloksessa. Kuitenkin sain ihan hyvää oppia seuraavalla tuuliselle kelille, kertoi Tuulevi.

50m kivääri 3x20ls tytöt peruskilpailu:

  1. OLEWICZ Anastassia EST 573
  2. SUOMUS Tuulevi FIN 569
  3. RIISAAR Marleen EST 558
  4. KEKE Sabine LAT 557
  5. SULE Susanna EST 551
  6. IVANOVA Ksenia EST 550
  7. MÖLDER Kristina EST 543
  8. URBEVICA Keita LAT 539
  9. MOOR Anett EST 538
  10. BOJARTSUKAleksandra EST 536

Kisaan osallistui 23 urheilijaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *