I.S.C.H. Hannover, Saksa 10m ilmakivääri nuoret Mixed-team mitaliottelut. Leppa.fi tiimi neljäs

I.S.C.H. Hannover, Saksa 10m ilmakivääri nuoret Mixed-team mitaliottelut. Leppa.fi tiimi neljäs

Parikisassa oli hyvää tekemistä, vaikka alkoi väsymys jo vähän painaa. Oli kiva päästä taas ampumaan finaalia. Pari kömmähdystäkin sattui väliin, mutta muuten oma tekeminen oli hyvää. Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen siitä miten tänään meni, sanoi Tuulevi.

-Hyvä päivä tänään. Oli alussa vähän eilisen tapaan hankaluuksia saada hommaa rullaamaan, mutta aloin käyttää aikaa laukaukseen valmistautumiseen ja jätin aikailun laukauksesta pois. Ekan sarjan jälkeen homma kulki. Finaalissa oli vähän alussa jännitystä, mutta sain hyviä kymppejä myös tehtyä. Hyvä päivä, kertoi Lauri.

10m ilmakivääri nuoret Mixed-team mitaliottelut:

Kultaottelu:

Ruotsi (Neumann, Johansson) Ruotsi (Lindgren, Sundström) 17 – 13

Pronssiottelu:

Saksa (Palmgren, Schnerr) – Suomi ( Syrjä, Suomus) 16 – 6

Virallinen tulosluettelo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *