Tuulevi mukana olympiapäivän tapahtumassa

Tuulevi mukana olympiapäivän tapahtumassa

Suomen Olympiakomitea järjesti Olympiapäivän Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 16.9.2023 klo 10-17. Olympiapäivä oli kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, joka tarjosi yleisölle mahdollisuuden kokeilla eri lajeja ja sytyttää kipinän uuteen liikuntaharrastukseen.

Simulaattoriammunta käynnissä. Kuva Kustaa Ylitalo.

Esittelijöinä Suomen Ampumaurheiluliiton pisteellä olivat Tuulevi Suomus, Minea Terkola, Juha Hirvi ja Kustaa Ylitalo. Vierailijat pääsivät tutustumaan ammuntaan simulaattorin sekä laserammunnan parissa. 

-Oli kiva päästä tutustumaan ihmisiin ja ohjaamaan heitä ammunnassa. Monelle tulikin suurena yllätyksenä, että ammunta ei ollut niin helppoa, mitä oli kuvitellut. Toivottavasti saimme ihmisiä innostumaan lajin pariin, kertoi tapahtimaan tyytyväinen Tuulevi.

Tuulevi opastamassa nuorta poikaa. Kuva Kustaa Ylitalo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *