54th CISM World Military Shooting Championship: Kiistellyt kisat käynnistyvät, ennakko ja piste.

54th CISM World Military Shooting Championship: Kiistellyt kisat käynnistyvät, ennakko ja piste.

Kansaninvälinen sotilasurheiluliitto CISM, joka on suhtautunut Venäjän Ukrainaa vastaan aloittamaan sotaan, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, järjestää sotilaiden MM-kisat Brasiliassa. 54th CISM World Military Shooting Championship tullaan ampumaan sellaisten maiden kesken, joilla on omia intressejä nykyiseen maailmanpoliittiseen tilanteeseen nähden. Kaikki pohjoismaat, Baltianmaat sekä valtaosa Euroopan maista vetivät ilmoittautumisensa pois, kun havaittiin, että Brasilia tulee hyväksymään venäläisurheilijoiden osallistumisen tapahtumaan. Myös Suomen oli tarkoitus osallistua, siksi Aleksi ja Sebastian Långström olivat ilmottautuneet myös juuri päättyneeseen ISSF:n maailman cupiin samassa paikassa, mutta jättivät sen välistä, kun Suomi vetäytyi.

Kisoihin on tulossa ennätysvähän osallistujia, mutta suurta ihmetystä herättää Itävallan ja Sveitsin ja ennenkaikkea Ranskan osallistuminen. Kisat ammutaan Rio De Janeirossa 22.-30.9.2023.

Leppa.fi ei julkaise tämän tapahtuman tulosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *