Aasian mestruuskilpailut käyntiin Changwonissa. Jaossa 24 olympiapaikkaa

Aasian mestruuskilpailut käyntiin Changwonissa. Jaossa 24 olympiapaikkaa

Nyt käynnistyneessä Aasian mestaruuskilpailuissa on jaossa 24 olympiapaikkaa, kaksi kuhunkin lajiin. Aasialla on jo nyt 35 paikkaa Pariisin olympialaisiin luotilajeissa, eli 32%. Kun nämä mestaruuskilpailut ovat ohi, on aasialaisurheilijoilla 51 paikkaa luotilajeihin, joten määrä nousee yli 40%:n.

Suurimmat paikkarohmut tulevat olemaan Intia ja Korea, sillä Kiinalla on jo nyt kuudessa lajissa maapaikat täynnä, joten he voivat saada maksimissaan kisoihin kaksi urheilijaa lisää. Jos Kiina onnistuu saamaan lisäpaikan miesten 50m kivääriin ja naisten 25m pistooliin, on heillä saavutettuna maksimimäärä, jonka maa voi saavuttaa.

Intialla on maapaikat täynnä miesten 50m kivääriin ja Korealla naisen 25m pistooliin.

Leppa.fi seuraa kisoja ja päivittää olympiapaikat PARIISI 2024 sivuille:

Seuraavat olympiapaikat ovat jaossa Unkarin Györissä, jossa ammutaan 10m ilma-aseiden EM-kilpailut 24.2.-3.3.2024, jossa jaetaan yhteensä 8 paikkaa, kahdelle parhaalle lajeittain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *