SAL mukaan politiikaan Olli Rehnin tueksi

SAL mukaan politiikaan Olli Rehnin tueksi

Suomen Ampumaurheiluliitto on lähtenyt mukaan politiikaan. Leppa.fi on saanut useamman yhteydenoton aiheesta, jossa ihmetellään, miksi puolueeton urheilujärjestö aloittaa poliittisen vaikuttamisen? Onkos SAL:n säännöt muuttuneet?

Urheilujärjestöt ovat perinteisesti olleet puoluepolitiikan ulkopuolella.

SAL on järjestämässä Olli Rehnin presidentinkampanjan tukitapahtumaa yhdessä Etelä-Hämeen Keskustan ja Lopen Keskustan kanssa.

Risto Aarrekiven ollessa SAL:n toiminnanjohtaja, tälläinen ei olisi ollut mahdollista. Moni yritti, mutta ilman tulosta. ”Ei sillä,. että olisin Olli Rehniä vastaan, mutta olen aina pitänyt SAL:n ja sen jäsenseurojen sekä SML:n toimintaa poliittisesti neutraalina ja ei poliittisenä. Ajat näköjään muuttuvat” kommentoi Risto Aarrekivi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *