Leppa.fi tiimi curlingin lumoissa

Leppa.fi tiimi curlingin lumoissa

Leppa.fi tiimi vietti pikkujouluja perjantaina Oulunkylän Curlinghallissa olympialaisten talvilaji curlingin merkeissä, syöden ja saunoen. Leppa.fi tiimi haastoi toisen mukana olleen nelihenkisen joukkueen ja voitti sen kahden tunnin pelin jälkeen luvuin 8-3.

Tuulevi harjoittelemassa Eszterin opastuksella.

Illan isäntäparina toimivat ampumaurheilusta tuttu, curlingin entinen naisten Suomen maajoukkuepelaaja Eszter Juhasz jaTorinon 2006 olympialaisten hopeajoukkueen kapteeni Markku Uusipaavalniemi, jotka opastivat meitä curligin saloihin. -Oli todella hauska ilta, sanoi Lauri, jota komppaisi Tuulevi sanomalla, että uusi laji jännitti aluun, mutta oli hauskaa. Aleksi toimi Leppa.fi tiimin kapteenina ja heittäen kivet viimeinä, varmistaen voiton.

Lauri ”kurlasi” erittäin taitavasti.

Markku Uusipaavalniemi omistaa Oulunkylän curlinghallin, jossa Eszter Juhaszilla on oma 10m InBand rata. Markku antoi myös Aleksille muutaman vinkin olympialaisista kahden kisan kokemuksella.

Tutustu Oulunkylän curlinghallin palveluihin:

https://curlinghalli.wixsite.com/curlinghalli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *