Lepät vierailulla Grünig+Elmigerin tehtaalla Sveitsissä

Lepät vierailulla Grünig+Elmigerin tehtaalla Sveitsissä

Aleksi ja Marko vierailivat Grünig+Elmigerin tehtaalla Maltersissa Sveitsissä tiistaina. Aleksille noudettiin vara-aseeksi pienoiskivääri. – Varman päälle pitää pelata, sanoi Aleksi viitaten ensi kesän tärkeimpiin kisoihin.

Grünig & Elmigerin tehdas sijaistee Maltersissa, jossa on myös tehtaanmyymälä.

Saimme myös mahdollisuuden vieraille tehtaalla, jonka Marco Krünig esitteli meille. Tehtaalla on töissä mm. ampuja Samuel Christen, joka on olympiavoittaja Nina Christenin veli. Paperityöt oli huolella tehty ja meillä jäi aikaa keskusteluin tehtaan suunnittelijan ja valokuvaajan Andy Micheletton kanssa, jonka ottamia kuvia tulee olemaan myös Leppa.fi tiimin kalenterissa 2024.

Mallit ovat seinällä esillä.
Aleksi pitää käsissään alumiinitankoa, josta takana oleva kone koneistaa aseen tukin, joka on Marco Krünigin kädessä, noin 4,5 tunnissa.
Aleksi ja G+E:n piekkari. Kuva Andy Miheletto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *