Aseliikerosvot on saatu kiinni

Aseliikerosvot on saatu kiinni

Poliisi otti kiinni kaksi Kaarinan liikemurrosta epäiltyä

 Julkaisuajankohta16.11.2023 10.38

UUTINEN

Lounais-Suomen poliisi selvittää Kaarinassa varhain tiistaiaamuna tapahtunutta, harrastus- ja vapaa-ajanliikkeeseen kohdistunutta murtoa. Teosta epäiltynä on otettu kiinni kaksi henkilöä. Myös ainakin osa anastetusta omaisuudesta on saatu takaisin.

Poliisi sai ilmoituksen varhain tiistaiaamuna Kaarinan Nummenniityn alueella sijaitsevaan harrastusalan erikoisliikkeeseen tehdystä murrosta. 

Naamioituneet henkilöt murtautuivat aamuviiden aikaan liikkeeseen rikkomalla etulasioven ja sisemmän liukuoven moottorisahalla.

Tämän jälkeen he yrittivät murtautua moottorisahalla erilliseen tilaan, jossa säilytetään aseita ja patruunoita – siinä kuitenkaan onnistumatta. Varkaiden mukaan lähti liikkeestä kuitenkin muuta omaisuutta, kuten kiikaritähtäimiä.

Parin minuutin jälkeen tekijät poistuivat paikalta henkilöautolla, joka oli ilmoitettu anastetuksi muutamaa päivää aiemmin. 

Epäillyillä aiempaa rikostaustaa

Poliisi pääsi varkaiden jäljille peruspoliisityöllä. Heti tiistain aikana poliisi otti teosta epäiltynä kiinni kaksi henkilöä.

Myös ainakin osa anastetusta omaisuudesta on saatu takaisin, kuin myös murron yhteydessä käytetty henkilöauto.

Asiaa tutkitaan törkeänä varkauden yrityksenä. Kiinniotetut henkilöt ovat noin 30-vuotiaita ja heillä on myös aiempaa rikostaustaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *