Latvian ampumaurheiluliitolta suuri joukkue Grand Prix of Leppa.fi kisaan. -Nyt jo enemmän väkeä kuin tänä vuonna.

Latvian ampumaurheiluliitolta suuri joukkue Grand Prix of Leppa.fi kisaan. -Nyt jo enemmän väkeä kuin tänä vuonna.

Latvialaisurheilijat ovat osallistuneet lähes kaikkiin Grand Prix of Leppa.fi kisoihin. Kuitenkin nyt he lähettävät koko olympiaryhmänsä sekä kärkikaartinasa mukaan. Kisoihin osallistuu mm olympiapaikan Bakussa 25m pistoolilla maalleen ampunut Agate Rasmane ja karvan ulosjääneet Lauris Strautmanis ja Emils Vasermanis. Latviasta tulee yhteensä 16 henkeä.

– Mahtavaa, että Latvia lähetti näin kovan ryhmän. GP:n tilanne on todella hyvä, 15 urheilijaa on nyt jo molemmissa sarjoissa. Mukaan on tulossa vielä yksi isoryhmä maasta, josta ei ole ollut kisailijoita aiemmin. Tiedämme jo lukumäärän, mutta odotan vielä nimilistaa. Tästä tullee jokatapauksessa kova kansainvälinen tapahtuma, sillä meillä tulee olemaan enemmän ulkomaalaisia urheilijoita kuin suomalaisia, kertoo Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *