Ilma-asekilpailu Lappeenranta. IK M20 sarja finaali. Niko Antila voittoon, Lauri kakkonen

Ilma-asekilpailu Lappeenranta. IK M20 sarja finaali. Niko Antila voittoon, Lauri kakkonen

-Peruskisassa oli ensimmäiset 3 sarjaa tosi hyvää tekemistä, sen jälkeen tuntui että tarvitsee pitää tauko ja purin asennon ja istuin hetken jonka jälkeen menin uudelleen viivalle, mutta tasapaino ei ollut siinä heti paras mahdollinen, vain 100.7 sarja ja se rokotti hurjasti. Viimeiset kaksi sarjaa oli jo huomattavasti parempia, samaa tasoa kuin aikaisemmat. Eli yksi sarja vei tänään mahdollisuuden tosi hyvän tulokseen. Finaalissa kokeet olivat todella hyvät, mutta kisalaukauksissa ei ollut rennointa mahdollista tekemistä. Välillä venyi pitkäksi ja ammuin kaksi huonoa laukausta sen takia. Mutta muuten oli ihan hyvä päivä, varsinkin kun olen sairastellut nyt yli 6 viikkoa niin ihan hyvässä vedossa kuitenkin ollaan, kertoi Lauri.

10m kivääri M20-sarja finaali

  1. ANTILA Niko HSA 247.7
  2. SYRJÄ Lauri AsAs 246.9
  3. JAUHIAINEN Vertti KuusA 220.1
  4. KEMPPAINEN Kasper KSA 197.1
  5. NÄRHI Aleksi MA 173.9

Virallien tuloslista:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *