Grand Prix of Leppa.fi PART IX. Sekä perjantain, että lauantain EM-näyttökisat ovat täynnä

Grand Prix of Leppa.fi PART IX. Sekä perjantain, että lauantain EM-näyttökisat ovat täynnä

Grand Prix of Leppa.fi PART IX ilmoittautuminen oli avoinna muutaman päivän yli kuukauden. Nyt ilmoittautuminen on päättynyt, sillä kaikki 84 ampumapaikkaa ovat täynnä, kun huomioidaan neljä myymätöntä paikkaa päätapahtumaan, joka pitää sisällään myös pääsyn näihin kisoihin. – Kilpailut eivät mahdollista lisäpaikkoja tai lisäeriä. Näissä kisoissa ammutaan 3 täyttä erää kumpanakin päivänä ja perjantaina vielä kahdeksan finaalia, kertoo Marko.

Jonottamaan mahdollisesti vapautuvia paikkoja voi ilmoittautua osoitteeseen leppamarko1@gmail.com, mahdolliset vapautuvat paikat tullaan täyttämään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *