50. Kupittaan Kisat. 10m kivääri miehet finaali. Laurille kultaa sivuten SE-lukemia, Aleksi kakkonen

50. Kupittaan Kisat. 10m kivääri miehet finaali. Laurille kultaa sivuten SE-lukemia, Aleksi kakkonen

Kisan finalistit palkintoseremoniassa

-Peruskilpailu oli hyvää tekemistä alusta loppuun, viimeiset 5 laukausta tosin oli vähän heikompaa kun alkoi jalassa kiristämään ja ammuin kaksi ysiä siihen. Huomasi, että kun viimeisellä sarjalla oli ainekset taas huippuvetoon, niin alkoi jännittämään, eli vielä en ollut valmis kovaan tulokseen. Mutta kisa oli muuten todella hyvä ja keskittyminen oli kohdallaan. Finaali lähti heti alusta hyvin käyntiin. Oli rento ampua ja tekeminen oli hallittua. Sen verran hyvin osui keskelle että voittoon riitti, ja olin kyllä todella tyytyväinen päivän suorituksiin, sanoi Lauri.

-Oli aika vaikea päivä tänäänkin. Tuntuu että ei vaan saa ihan parasta itsestä irti. Tuntuu että vähän on hermosto väsynyt ja ei saa ihan parasta itestään irti. Olen ollut nyt kolmeviikkoa vähän kipeä niin sekään ei ainakaan auta asiaa. Finaali varsinkin on todella vaikea ampua. Sillä laukaus pitää saada 50 sekunnissa lähtemään ja yksitti tosi paljon, kertoi Aleksi.

10m kivääri miehet finaali

  1. SYRJÄ Lauri AsAs 250.8 SFSE
  2. LEPPÄ Aleksi HAS 249.6
  3. ANTILA Niko HSA 228.7
  4. LÅNGSTRÖM Sebastian KSF 207.2
  5. KOSKELA Riku P-HA 185.5
  6. KASI Aleksi IMAS 164.2
  7. AIRO Roni K-UAS 142.2
  8. JAUHIAINEN Vertti KuusA 122.0

Virallinen tulosluettelo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *