50. Kupittaan Kisat. 10m kivääri M20 sarja finaali. Niko Antila voittoon kymmenyksen turvin, Lauri kakkonen

50. Kupittaan Kisat. 10m kivääri M20 sarja finaali. Niko Antila voittoon kymmenyksen turvin, Lauri kakkonen

-Peruskilpailu oli tänään hankalampi kuin eilen. Tunsin koko kisan ajan että vasen pohje kiristää ja se vaikeutti tekemistä hurjasti. Ei ollut rentoutta ja sen huomasi myös laukauksista kun reunakymppiä pukkasi koko ajan. Finaalissa tuli hyvää kymppiä, mutta sitten tuli taas useampi huono ysi. Pohjetta kiristi edelleen ja kun tasapaino haki välillä, pohje kiristi niin että oikealle meni useampi huono laukaus. Hyvät kympit tasoittivat tilannetta, mutta harmittavasti jäi voitto 0.1 päähän. Lauantain päivä oli onnistunut, tänään oli hankalampaa mutta silti huomasi että vaikka tuntuma oli huono niin silti ei tapahtunut tasossa hurjaa romahdusta, summasi Lauri viikonloppuaan.

10m kivääri M20 sarja finaali

  1. ANTTILA Niko HSA 247.6
  2. SYRJÄ Lauri AsAs 247.5
  3. JAUHIAINEN Vertti KuusA 223.8
  4. KENOLA Santeri KaA 201.5
  5. RUUSUNEN Elias AsAs 181.1
  6. KEMPPAINEN Kasper KSA 158.4
  7. NURMINEN Elias IlmA 136.5
  8. NISSINEN Noel KSA DNS

Virallinen tulosluettelo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *