ISSF Grand Prix 10m Ruše, Slovenia. Ennakko. Aleksi kisoihin

ISSF Grand Prix 10m Ruše, Slovenia. Ennakko. Aleksi kisoihin

Vuoden ensimmäinen ISSF:n kansainvälinen GP-kisa ammutaan 9.-14.1.2023 Slovenian Rušessa. Kisoihin on osallistumassa 222 urheilijaa 31 maasta. Kovaksi turnauksen tekee se, että kisoissa on mukana 21 sellaista urheilijaa, jotka ovat hankkineet maalleen olympiapaikan, mukaan lukien Aleksi.

-Halusimme, että Aleksi osallistuu Johnin kanssa kisaan, jossa hän ei ole ollut aiemmin. Ajattelimme niin, että tällä valinnalla fokusoimme enemmän olympiakisoihin, kun ampumalla Swedish Cupissa, kertoo Marko ja jattkaa, että kyllä Swedish Cuppiin vielä mennään, mutta sen aika ei ollut tänä vuonna.

Aleksin kisa ammutaan sunnuntaina 14.1.2023.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *