Swedish cup Sävsjö, Ruotsi. 10 m IK tytöt. LA. Finaali. Norr-Woll voittoon, Tuulevi kuudes.

Swedish cup Sävsjö, Ruotsi. 10 m IK tytöt. LA. Finaali. Norr-Woll voittoon, Tuulevi kuudes.

-Peruskilpailussa oli jo koelaukauksissa hyvä fiilis. Asento tuntui todella hyvältä ja olo oli rento. Kisassa sain hallittua mielen ja keskityin vaan tekemiseen. Viimeinen sarja jännitti aika paljon mutta laukaus kerrallaan siitäkin selvittiin. Kaikin puolin meni nappiin! Jännitin finaalia jonkun verran mutta olin iloinen kun pääsin sitä ampumaan. Viiden sarjat onnistui niinkun pitikin ja niihin olen tyytyväinen. Finaali oli kuitenkin tasoltaan tosi kova ja vähän heikompien yksittäislaukausten takia sijoitus tippui kuudenneksi. Fiilis finaalista oli kuitenkin loppujen lopuksi tosi hyvä, kertoi Tuulevi.

10 m IK tytöt:

  1. NOR-WOLL Pernille NOR 251.4
  2. BERG Synnøve NOR 250.2
  3. PETTERSEN Amanday Sofie NOR 228.5
  4. LUND Caroline Finnestad NOR 204.9
  5. BERTELSEN Rikke DEN 186.2
  6. SUOMUS Tuulevi FIN 165.4
  7. SUNDSTRÖM Evelina SWE 144.2
  8. GUSTAFSSON Mathilda SWE 122.4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *