Marko patruunatesteissä Schönebeckin Lapualla

Marko patruunatesteissä Schönebeckin Lapualla

Maailma paras patruunoiden valmistaja Lapua tekee kaikki pienoskiväärien patruunat Saksan Schönebeckin tehtaalla. Pitkäaikainen Leppa.fi tiimin yhteistyökummpanimme mahdollisti jälleen testaukset Saksassa. Marko vietti maanantai päivän testien merkeissä, kun Tuulevin ja Aleksin aseet esitestattiin täällä.

Dirk Jenrich testaamassa Aleksi pienoiskivääriä

– Täällä suoritetut testit palvelevat kaikki niitä suomalaisampujia, jotka hankkvat Lapua -tuotteita, sillä valitsen täältä mukaani kaikki sellaiset patruunat, jotka soveltuvat hyvin kilpailutoimintaan, sanoo Marko.

Kuten testiradan ilmoitustaululta voi nähdä, käy täällä kaikki maailman huiput tarpeineen, oli kyseeessä sitten ampumahiihtäjät tai muut ampujat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *