Grand Prix of Leppa.fi PART IX. MEDIA: GP:n areena-tuotanto

Grand Prix of Leppa.fi PART IX. MEDIA: GP:n areena-tuotanto

GP of Leppa.fi Part IX -tapahtuman areenatuotannosta on tehty yhteistyösopimus TriplaVee Oy:n ja Urheiluretki-kanavan kanssa. Areenatuotanto käsittää kilpailutapahtuman äänentoistopalvelun ja tulospalvelua tukevien näyttöjen toimittamisen tapahtuma-areenalle, tapahtumaviestinnän sosiaalisissa medioissa sekä live-lähetykset Urheiluretken YouTube-kanavalla.

YouTube-lähetykset toteutetaan kahdella eri moodilla:

  • Peruskilpailut staattisilla kameroilla, jotka kuvaavat kilpailurataa. Lyhyet selostukset erien alussa, erien päättyessä erän tulokset näytetään tulosgrafiikkana
  • Perjantain finaalit ja GP-kilpailu tuotetaan monikameratuotantona selostettuina lähetyksinä. Selostus on suomenkielinen. Selostusta täydennetään finaalien ja GP-kilpailun englanninkielisen juontajan spiikeillä. Näin kotikatsomoihin välitetään aitoa kisatunnelmaa radalta.
  • YouTube lähetykset löytyvät osoitteesta
    https://youtube.com/playlist?list=PLZf57iitk_WTlwcwGEOJ7bItNNd7wRk4U&si=3qxVcuaZ86LJbc4-
  • YouTuben lisäksi tapahtuman sosiaalisen median kanavat ovat TriplaVee Oy:n Facebook-sivu ja Instagram-tili, joilla julkaistaan kuvia ja urheilijahaastatteluja #leppagp.

Livetuotanto tarjoaa urheilijoiden ja seurojen yhteistyökumppaneille ja ampumaurheilun harrastajia tavoitteleville yrityksille mahdollisuuden saada valtakunnallista ja GP-tapahtumassa myös kansainvälistä näkyvyyttä. Näkyvyydestä lähetyksissä kiinnostuvilla on edelleen mahdollisuus ostaa näkyvyyttä lähetyksiin ottamalla yhteyttä Markoon tai VeeVee Virtaseen.

Tapahtuman live-palvelut ovat laajimmat, mitä Suomessa järjestetyissä ampumakilpailuissa on toteutettu. On mielenkiintoista nähdä kuinka paljon somelähetykset ja -päivitykset saavat seuraajia ja herättääkö kevyttuotantomalli kiinnostusta esimerkiksi SM-järjestäjissä.

VeeVee Virtanen

TriplaVee oy

050 430 2070

veevee@triplavee.fi

www.triplavee.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *