KYMENLAAKSON URHEILUGAALA 2.2.2024. Aleksi haastattelussa Etkoilla

KYMENLAAKSON URHEILUGAALA 2.2.2024. Aleksi haastattelussa Etkoilla

Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa perjantaina 2.2.2024

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa  halutaan myös saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Gaalaan on tarjolla Etelä-Kymenlaaksosta 10 euron hinnalla (meno-paluu) bussikuljetus Kymen Charterlinen bussilla. Kyyti lähtee Kotkan linja-autoasemalta klo 17.00 ja pysähtyy Leikari parkissa, josta voi nousta kyytiin. Takaisin kuljetus lähtee  klo 22.30 n. 30 min. palkitsemisten päättymisen jälkeen.

Gaalan palkittavia ovat päättämässä KymLi, Kymenlaakson urheilutoimittajat ry, Kymenlaakson Liitto sekä Suuri raati nyt seitsemättä kertaa. Siinä on valittuna 15 jäsentä. Kutsuttuina on vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta. Maakunnallinen suuri raati äänestää gaalan arvokkaimman palkinnon, eli elämänuran palkintoluokan ehdokkaista voittajan, johon gaalan palkintolautakunta valmistelee ehdokkaat.

Iltaan kuuluu myös viihteellisiä osuuksia.  

Alkujuhlinta, eli etkot

Kymenlaakson Urheilugaalan etkot pe 2.2. klo 17.30-18.00 Pato Areenalla – haastattelussa Pariisin olympialaisiin valmistautuvat Aleksi Leppä ja Jere Forsberg

Pariisin vuoden 2024 olympialaiset kolkuttaa jo ovella. Olympialaisiin on entistä vaikeampi päästä ja kilpailu olympiapaikoista on todella kovaa. Pariisin olympialaisiin on kuitenkin raivannut tiensä kaksi kymenlaaksolaislähtöistä huippu-urheilijaa. He ovat kivääriampuja Aleksi Leppä ja jousiampuja Jere Forsberg.

Haminalaislähtöinen Aleksi Leppä varmisti paikkansa Pariisin olympialaisiin viime elokuussa. 
MM-kilpailujen kuudes sija riitti olympiapaikkaan. Pariisin olympialaiset ovat Lepän uran ensimmäiset.
Mitä mietteitä Aleksi Lepällä on Pariisin olympialaisista? Mitä erityispiirteitä valmentautumisen ja valmistautumiseen kuuluu?

Aleksi Leppä – Leppa.fi
Aleksi Leppä (@aleksi.leppa) • Instagram-kuvat ja -videot

Kotkalaislähtöinen Jere Forsberg varmisti paikkansa olympialaisiin niin ikään viime elokuussa voittamalla parajousiammunnan avoimen taljajousiluokan paralympiakarsintaturnauksen Hollannin Rotterdamissa. 

Vuoden 2012 paralympiavoittaja Jere Forsberg valmistautuu jo uransa neljänsiin olympialaisiin. 

Mitä erityispiirteitä tulee ottaa huomioon valmistumisessa olympialaisiin? Onko aiemmasta olympiakokemuksesta hyötyä? 
 
Jere Forsberg – Taustaa
Jere Forsberg – Wikipedia

Kokemuksia aiemmista olympialaisista tuovat myös maakunnan olympiakävijät Juha Hirvi sekä Ismo Kamesaki

Urheilijoita haastattelee Juska Salminen.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *