Grand Prix of Leppa.fi PART IX. Lauantai-ilta huipentui bankettiin, saunaan ja avantoon

Grand Prix of Leppa.fi PART IX. Lauantai-ilta huipentui bankettiin, saunaan ja avantoon

Grand Prix of Leppa.fi PART IX lauantai-ilta huipentui kahden karsintakisan jälkeen yhteisen illanviettoon Rantamakasiinille. Siellä pidetyssä banketissa Marko kiitti järjestäjiä ja kilpailijoita huikeasta kisatapahtumasta. Samalla Marko toivoitti vieraat tervetulleiksi Grand Prix of Leppa.fi PART X -tapahtumaan 17.-19.1.2025.

Banketin yhteydessä vierailla oli mahdollisuus käydä rantasaunassa sekä avannossa. – En olisi ikinä uskonut, että avantoon olisi tuollainen tungos. Sekä tyttöjä, että poikia juoksi ihan solkenaan ja kauhean huudon saattelemanana avantoon ja takas sanoi Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *