Laurin viikko: Täällä ollaan!

Laurin viikko: Täällä ollaan!

Ensimmäinen varsinainen viikko saatu taputeltua ja vaikutelma on todella hyvä. Tietenkin, kuten varmaan arvaat niin opiskelua joutuu työstämään nyt alkuun paljon, mutta otin sen asenteen että yrittää hoitaa aina niin paljon etukäteen kun vaan voi, niin nyt kun ensi viikolla alkaa kisat rullaamaan niin ei tarvi kouluhommista stressata, vaan pystyy keskittymään kisoihin ja harjotuksiin täysillä.

Harjoitukset on kulkenut tosi hyvin, ollaan tehty vähän muutoksia asentoihin kun on uusi pukukin ja sellaisia muutoksia mitä ehkä olen hakenutkin. Hyviä oivalluksia on tullut jo nyt paljon, ja Jon (Hammond, ylipoistovalmentaja) osaa hommansa kyllä aivan loistavasti, ei voi muuta sanoa. Hyvin on huolehtinut että olen päässyt muutenkin hommaan sisälle, ja kyllä nyt ollaan jo hyvin ”piireissä”.

Laitan tähän kuvia niin näät vähän millaisia paikkoja on. On täällä aivan uskomattoman hienot paikat! Tuntee olonsa isoksikin tekijäksi kun täällä pääsee touhuilemaan! Tsemppiä GP:seen ja kerro porukalle terveiset!

WVU:n koripallohalli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *