Laurin viikko. Amatööristatuksen myöntäminen viivästyi

Laurin viikko. Amatööristatuksen myöntäminen viivästyi

Viikolla oli paljon tapahtumaa ja vihdoin pääsin ampumaan ensimmäiset kisat uudella mantereella. Syy, miksi en päässyt ampumaan ensimmäistä kisaa kotiradalla WVU vs. Army, oli se että yliopistosarjan katto-organisaatio NCAA ei ehtinyt myöntää minulle amatööristatusta, eli käytännössä lupaa kilpailla. He saivat tarvittavat dokumentit määrä-aikaan mennessä, mutta sain hyväksytyn sertifikaatin maanantaina, kun se olisi tarvittu perjantaina. Harmittihan se etten saanut näyttöä ammuttua kun, olen ollut täällä todella hyvässä vedossa, mutta sille ei voi enää mitään. 

Muuten harjoitukset kulkivat normaalisti koko viikon, ammuttiin kisaharjoituksia neljä kertaa ja keskiviikkona koko harjoitus kuivaharjoittelua. Olen ollut hyvin tyytyväinen harjoituksiin. Joukkuueessa on hyvä henki päällä ja kaikilla tavoitteet maaliskuun NCAA:n mestaruuskisoissa. 

Viikonlopun kisa Naval Academylla oli onnistunut. Valmistautuminen oli kunnossa ja sain tehtyä ehkä yhden puhtaimmista kilpailuista mitä olen ampunut. Olin hyvin tyytyväinen suorituksiin. Joukkueena pärjäsimme todella hyvin ja ilmakiväärissä ammuimme koko joukkueen historian parhaan tuloksen, joka on myös koko sarjan paras tulos tällä kaudella.

Lauri ja ennätystaulu. 599 / 627.4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *