KymLi Urheilugaala: Etkot. Haastattelussa entiset sekä tulevat olympiakävijät

KymLi Urheilugaala: Etkot. Haastattelussa entiset sekä tulevat olympiakävijät

Ennen varsinaista Urheilugaalaa, tarjosi Kymenlaakson liikunta KymLi etkot, jossa olivat Pariisin olympialaisiin valitut kymenlaaksolaisurheiljat Jere Forsberg (jousiammunta) ja AleksiJuska Salmisen haastattelussa. Paikalla oli myös kaksi kymenlaaksolaista, jotka ovat edustaneet Suomea Olympialaisissa. Painija Ismo Kamesaki (Barcelona 1992) ja Juha Hirvi (Barcelona 1992, Atlanta 1996, Sidney 2000, Ateena 2004 ja Peking 2008).

Etkojen haastateltavat: Aleksi, Jere Forsberg, Ismo Kamesaki ja Juha Hirvi.

Runsaslukuinen yleisö kuunteli millaisia neuvoja nämä kolme olympiaurheilijaa jakoivat Aleksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *