Laurin viikko: Treenejä ja koulua

Laurin viikko: Treenejä ja koulua

Tällä viikolla ei oikeastaan ollut sen kummempaa kuin perusharjoitukset ja perjantaina ammuttiin omat harjoituskisat kun viikonloppuna ei ollut varsinaisia kisoja. Ilmakivääri kulki taas mukavasti, 628.0 tauluun 597 kokonaisilla.

Lauri piekkaritreeneissä. USA:ssa piekkari ammutaan 15 mertrin radoilla

3×20 oli haastavampi, siinä vain 581. Otin paljon uusia elementtejä omaan ammuntaan, joita ajettiin viikolla sisään ja huomasi, että oli vähän liian harkittua tekemistä eikä saanut sitä rentoa tekemistä ulos. Muuten oli jälleen onnistunut viikko ja koulussa menee myös todella mukavasti. Koulu työllistää sopivasti, ei ainakaan ole tekemisen puutetta. Tulevalla viikolla valmistaudutaan viikonlopun kisaan Kentuckyn yliopiston joukkuetta vastaan. West Virginia on yliopistosarjan kärjessä, Kentucky kolmantena joten kovatasoinen kisa tulossa, kertoi Lauri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *