Yliopistosarja. WVU-UK. 10m kivääri finaali. UK:lle kaksoisvoitto, Lauri kahdeksas

Yliopistosarja. WVU-UK. 10m kivääri finaali. UK:lle kaksoisvoitto, Lauri kahdeksas

Kisassa ammutaan kummankin 4 parhaan urheilijan kesken finaali, jolla ei ole merkitystä yliopistosarjan lopputuloksiin.

-Piekkarilla oli tänään vähän hankalampi päivä. Polvi tuntui muuten hyvältä ja pito oli todella hyvä, mutta muutamat laukaukset venyi pitkäksi ja radan valaistus viivalla teki ampumapaikasta hämärän ja kun meni pitkäksi niin oltiin kaukana. Makuu oli keskinkertainen, siinä ei mitään erikoista. Pystyn pito oli älyttömän hyvä, mutta oli vähän samaa kun polvella, että jäin tuijottelemaan enkä saanut laukausta lähtemään ajallaan. Piekkarissa siis jäi parannettavaa, sanoi Lauri ja jatkoi, että ilmakivääri oli taas hyvää tekemistä. Ensimäiset 49 laukausta homma pysyi kasassa viimesen päälle, mutta sitten alkoi vähän kierrokset nousta, eikä tullut täydellistä tulosta tänään, mutta silti on hieno huomata kuinka hyvin ilmakivääri on täällä kulkenut. 626.2 oli tulos desimaaleilla.

10m kivääri finaali

  1. PEISER Braden UK 250.6
  2. CECCARELLO Sofia UK 250.0
  3. MCGHIN Molly WVU 227.8
  4. BARNICK Gavin WVU 206.3
  5. BUESSLER Allison UK 185.4
  6. BROWN Malori WVU 163.7
  7. VOSS Martin UK 141.4
  8. SYRJÄ Lauri WVU 122.3 SO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *