Yliopistosarja. WVU-VMI. Laurin kisakommentit

Yliopistosarja. WVU-VMI. Laurin kisakommentit

Jälleen hyvän kisaviikonlopun ampunut Lauri kommentoi suorituksiaan:

Pienoiskivääri kulki tänään hyvin. Viikon harjoituksissa ja edellisviikon kisassa tuntui vähän, että en ole ihan varmimmillaan piekkarilla, koska kisatilanteessa alan liikaa keskittyä tulokseen ja olen liian kriittinen, vaikka harjoituksissa olen ampunut todella hyvin. Kisassa sain kuitenkin hyvän iskun päälle, oli rentoa ja hyvää suorittamista. Hihnat olivat erittäin hyvät ja varmat, pystyssä tein pari virhettä kun tähtäykset venyi välillä ja rata oli sen verran hämärä, että vei herkästi pois kympistä. 591 oli kuitenkin miellyttävä tulos. Ilmakivääri alkoi vähän heikosti, mutta parani loppua kohden. Kisassa oli käytännössä kaksi asiaa pielessä, tasapaino ja tähtäysajat. Saattoi olla että heikompi pito aiheutti pitkiä tähtäyksiä, ja niistä tuli ysejä. Desimaaleilla 626.3, kokonaisilla 594. Ihan tyytyväinen päivän suorituksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *