WVU: Sanchez ja Tucker nousivat palkintokorokkeelle, ensimmäisenä GARC-mestaruuskilpailuissa. Mukana myös Laurin kommentit

WVU: Sanchez ja Tucker nousivat palkintokorokkeelle, ensimmäisenä GARC-mestaruuskilpailuissa. Mukana myös Laurin kommentit

Kuvakaappaus WVU:n sivuilta

MORGANTOWN, W.Va.

– Seniori Matt Sanchez ja viidennen vuoden Mary Tucker nousivat podiumille pienoiskiväärillä ja ottivat kaksoisvoiton Great America Rifle Conference Championshipin kilpailun avauspäivänä. Länsi-Virginia saavutti pienoiskiväärillä kokonaispistemäärän 2366 ja johtaa yhteiskisaa West Pointissa, New Yorkissa, järjestettävissä mestaruuskilpailuissa. Ammuttuaan lauantaina avauspäivän pisteet 2366, West Virginia University Rifle -joukkue on 16 pistettä edellä ennen kakkossijalla olevaa Kentuckya, joka sai 2350 ensimmäisen kilpailupäivän aikana. Länsi-Virginiaa johti Sanchez, joka saavutti ensimmäisen sijan pienoiskiväärin finaalissa pisteellä 463,0. Hopealle ampui Tuckeria, jonka lopputulos oli 462,6. Tucker ampui peruskilpailussa 592 pistettä, kun Sanchez teki 591. Yhteensä viisi ”vuorikiipeilijää” pääsi kahdeksan joukkoon finaaliin. Seniori Molly McGhin sijoittui neljänneksi, juniori Gavin Barnick sijoittui taakse viidenneksi ja fuksi Griffin Lake seitsemänneksi. Barnick pääsi finaaliin toiseksi parhailla pisteellä, 593. Sekä McGhin että Lake ampuivat 590-luvulla. Seniori Tal Engler ampui 587 ja vanhempi Becca Lamb ampui kauden ennätyksensä 584. Fuksit Lauri Syrjä ja Maximus Duncan ampuivat ​​581. Viidennen vuoden Malori Brown ampui 580 ja juniori Natalie Perrin täydensi Mountaineersin pisteitä tuloksella 577. Viisi vuorikiipeilijää laskettiin mukaan joukkueen avauspäivän tulokseen: Barnick, Lake, McGhin, Sanchez ja Tucker.

Memphis on kolmas tuloksella 2 341:n pienoiskiväärin jälkeen ja Ole Miss on neljäs (2 340), laivasto viides (2331), Akron kuudes (2334) ja armeija seitsemäs (2329).

Länsi-Virginia päättää kauden 2023-24 GARC-mestaruuskilpailut sunnuntaina 25. helmikuuta West Pointissa, New Yorkissa.

Laurin kommentit lauantain kisasta:

-Piekkari tuntui tänään todella vaikealta. Oli vaikea löytää rentoutta tekemiseen, vaikka asennot tuntui kaikki hyviltä. Ei vaan lähtenyt tänään. Sain mukaan hyviäkin pätkiä mutta ei niistä paljoa lohtua tullut. Ilmakivääri oli jälleen tasaisen hyvä. Ammuin nopealla rytmillä, tein kuitenkin omaa suoritusta ja tuntui että ajatus oli mukana koko ajan. Huomenna todennäköisesti finaaliin, johon peruskilpailun 8 parasta pääsee, kertoi Lauri, joka ampui lauantaina ilmakiväärillä 597, jolla päässee sunnuntain finaaliin. Sunnuntina ammutaan vielä osa peruskilpailuista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *