Laurin viikko: Jännä viikko takana ja edessä

Laurin viikko: Jännä viikko takana ja edessä

Ilmakivääri on ollut tasaisen hyvää koko alkuvuoden, itseasiassa parempaa kuin osasin odottaa sillä tulokset ovat nousseet keskimäärin 3–5 pistettä. Harjoitukset ovat olleet hyviä niin piekkarilla kuin ilmakiväärilläkin ja laukausmäärät ovat hyvällä tasolla. Onhan se myös mukava, kun päivittäin harjoitellaan porukalla. On johdettuja harjoituksia, ja sitten omaa harjoittelua, mutta aina jollain teemalla tai aiheella. Testattua luotia ja patruunaa on niin paljon, kun vaan haluaa ampua, ja hyvät erätkin on löytynyt. Kaikki tarvittava löytyy täältä, huoltotarvikkeista aseen ulkoisiin lisälaitteisiin.

WVU:n kiväärijoukkue

NCAA karsintakisa kotiradalla VMI:ta vastaan oli hyvä koko joukkueelta. Oma 591 3×20 kisassa oli hyvä suoritus, sain paljon itseluottamusta lisää, sillä vaikka harjoituksissa on mennyt hyvin, niin kisoissa en ole piekkarilla saanut ihan sitä parasta irti. Edelleenkin löytyy parannettavaa, mutta 398 hihnoilla oli hyvä veto siihen paikkaan.

GARC-konferenssin mestaruuskisat West Pointissa olivat joukkueelle menestyksekkäät. Yhteenlaskettu joukkueen tulos 4751 sekä ilmakiväärin 2393 olivat molemmat NCAA ennätystuloksia. Kausi on ollut WVU:lle aivan loistava, mutta tärkein on vielä edessä. Joukkueessa on niin monta kovaa ampujaa, että oman kehittymisen kannalta paikka on itselleni älyttömän hyvä. Itse kun tulin mukaan ns. puolivälissä, niin se on tuonut oman haasteensa kilpailemiseen, mutta oikeastaan en voi moittia omia suorituksiani, kun olen ampunut kärkituloksia ilmakiväärillä.

Opinnotkin on saatu tämän lukukauden osalta puoleen väliin, ja ensimmäiset arvosanat kursseilta tulivat viime perjantaina. A:n rivi osoittaa, että hyvällä tiellä ollaan. Lukukautta on nyt jäljellä 6 viikkoa, jonka jälkeen on lukukauden päättävät kokeet.

Nyt kun Marko saadaan tänne vieraaksi, niin varmasti saadaan lisää näkökulmaa kotimaahan, miten asioita täälläpäin hoidetaan. Odotan hyvää vierailua, ja on hienoa, että hänkin pääsee NCAA mestaruuskisoissa näkemään muiden sarjan parhaiden ampujien suorituksia ja tapaamaan muita kansainvälisiä ampujia eri joukkueista. Kisatapahtumana varmasti tulee olemaan myös erilainen ja ainutkertainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *