Laurin viikko: Pikaloma Suomessa

Laurin viikko: Pikaloma Suomessa

Kuvakaappaus WVO:n sivuilta

Mestaruuskisoissa jäätiin harmittavasti hopealle kolmen pisteen erolla. Ei missään tapauksessa ansaittu kauden ja yliopistouran päätös meidän monelle seniorille ketkä nyt valmistuvat, sillä kausi oli kaikin puolin erittäin vahva.

Matkalla Suomeen, Lauri ja Marko poikkesivat Washingtonissa Arlingtonin sotilashautausmaalla ja kävivät Mannerheimristin ritarin Lauri Törnin (myöh Larry Thorne) haudalla.

Mestaruuskisojen jälkeen lähdin käymään kotona Suomessa, kun meillä oli viikon loma. Mukava oli käydä perhettä ja kavereita morjestamassa. Nyt loppu lukukausi mennään käytännössä samalla kaavalla kuin kisakaudellakin, harjoittelen päivittäin radalla ja fyysiset harjoitukset on myös ohjelmassa mukana. Tietenkään kisoja ei yliopistosarjassa nyt ole, viikonloppuisin joko harjoitellaan tai touhutaan porukalla jotain muuta.

Harjoituksissa on mennyt hyvin ja nyt on ollut hyvää aikaa keskittyä piekkariin voimallisemmin, joten sitä on tullut pääasiassa ammuttua, mutta tietenkin kun päivittäin harjoittelee niin hyvin ehtii impparillakin ampumaan.

Koulun puolella lukukautta viedään loppua kohden, enää ei hirveän montaa viikkoa ole jäljellä. Viimeisellä viikolla on kurssien päätöskokeet ja niiden jälkeen sitten tullaan takaisin Suomeen. Sitä ennen hyvää valmistelua kesän kisoja varten täällä kotiradalla. Tähän asti on mennyt hyvin niin radalla kuin koulunkin puolella ja hyvä jatkaa syksyllä uusien kurssien parissa.

WVU:n menestyksekäs joukkue kaudella 2023-2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *