ISSF:n Final Olympic Qualification kisan valmistautumisleiri Rio De Janeiro, Brasilia. Kuvat ja tunnelmat leiriltä

ISSF:n Final Olympic Qualification kisan valmistautumisleiri Rio De Janeiro, Brasilia. Kuvat ja tunnelmat leiriltä

Viime torstaina Suomesta lähtenyt päävalmentajan ja kolmen urheilijat osasto, joka osallistuu 11.-20.4. ammuttavaan viimeiseen kisaan, ISSF:n Final Olympic Qualificationiin, jossa jaetaan olympiapaikkoja, on aloittanut harjoittelun Rio De Janerirossa. Kuusi tuntia meidän ajan perässä oleva Rio De Janeriro tarjoaa urheilijoiden käyttöön vuoden 2016 olympiaratansa. Pian alkavissa kisoissa on jaossa kaksi paikkaa kuhunkin lajiin. Tämän jälkeen on enää Euroopan mestaruuskilpailut, sitten olvat osallistujat selvillä. Osallistujalistoja tähän kisaan ei ole vielä julkaistu.

Valmistautumileirin johtaa suomalaisten osalta kiväärin päävalmentaja John Leighton Dyson. Ampumassa ovat Marianne Palo (IMAS), Henna Viljanen (KSF) ja Aleksi (HAS).

Treenileirin varaustilanne

Varauskalenterin mukaan sunnuntaina suomelaisten lisäksi treeneissä olivat ruotsalaiset, singaporelaiset, indonesialaiset ja iranilaiset urheilijat. Kun kisat lähenevät, alkavat radatkin täyttyä.

Henna polvella, Marianne makuulla ja John pystyssä.

Radat ovat tunnetusti tuulisia. Aamuisin on tyyntä, mutta tuuli yltyy iltapäivään. Keli on kesäinen +30 astetta lämmintä ja aurinkiosta.

Aleksi polvitreenissä.

-Ihan on mukavasti kulkenut treenit. Kiva ampua pitkästä aikaa ulkona, sanoi Aleksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *