ISSF:n Final Olympic Qualification Rio De Janeiro, Brasilia. Ennakko. Sidi ja kolme valko-venäläistä kisoihin

ISSF:n Final Olympic Qualification Rio De Janeiro, Brasilia. Ennakko. Sidi ja kolme valko-venäläistä kisoihin

ISSF:n Final Olympic Qualification ammutaan Rio De Janerirossa Brasiliassa 11.-20.4.2024. Kyseessä on viimeinen maailmanlaajuinen tapahtuma, jossa voi saada olympiapaikan, joita on jaossa kaksi per olympialaji. Kisoihin on tulossa mukaan 466 urheilijaa 76 eri maasta. Mukana on myös maalistan lyhenteellä oleva AIN – Individual Neutral Athlete, jonka kehyksen alla kolme valko-venäläistä urheilijaa Uladzislau DZEMESH AP M, Aliaksandra PIATROVA AP W, 25m P W ja Lizaveta TSYDZIK AR W, 50m R W osallistuvat kisoihin. Venäläisurheilijoita ei ole tulossa kisoihin.

Lähes kaikki maat lähettävät suuret joukkueet kisoihin, myös sellaiset urheilijat, joilla on jo olympiapaikka. Ihmetystä herättää Intia, josta on tulossa vain 3 urheilijaa.

Romanian joukkuessa esiintyy ensimmäistä kertaa Unkaria viisissä olympialaisissa edustanut maailmanmestari Peter Sidi, joka on kahden vuoden odotuksen jälkeen päässyt jälleen kisoihin. Sidillä on oikeustoimet kesken Unkarin ampumaurheiluliittoa vastaan.

Suomesta kisoihin osallistuvat:

Marianne Palo (IMAS)

Henna Viljanen (KSF)

Aleksi Leppä (HAS).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *