ISSF:n Final Olympic Qualification Rio De Janeiro, Brasilia. Puhelimia ja rahapusseja varastettu radalla. Mariannelta vietiin puhelin.

ISSF:n Final Olympic Qualification Rio De Janeiro, Brasilia. Puhelimia ja rahapusseja varastettu radalla. Mariannelta vietiin puhelin.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-7.png

Leppa.fi:n saamien tietojen mukaan kisaradoilla on havaittu aktiviteetteja, joita ei normaalisti esiinny kisoissa. Tänään ainakin 8 urheilijan puhelin on varastettu treenien aikana mukaan lukien Marianne Palon oma. Luku saattaa myös olla selvästi suurempi, puhutaan jopa 17 puhelimesta.

Eilen oli radalta on varastettu urheilijoiden ja valmentajien lompakoita. Radalla on nähty oudon oloinen mies korvanapit korvassa ja näytti että hän olisi kuvannut videota ampumapaikasta puhelimellaan. Henna Viljanen huomasi hiipparin. -Olin juuri vaihtamassa ampuma-asentoa, joten olin kasamassa asettani omien tavaroiden luona. Mieleen jäi vain se että hän tuli tosi lähelle. Ajattelin hänen olevan jonkun maan valmentaja, joka haluaa kuvata urheilijalleen ampumapaikkaa, mutta hän varmasti oli tyyppi joka varasteli puhelimia, arveli Henna. -Ruotsalaisampuja oli huomannut tämän saman miehen ja vähän ihmetellyt hänen käyttäytymistään. Mutta ei tullut mieleenkään, että ampumakisoissa vartioidulla armeijan alueella liikkuisi joku ulkopuolinen paikallinen varastelemassa puhelimia. Miestä on yritetty löytää täältä rata-alueelta tuloksetta, jatkoi Henna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *