ISSF:n Final Olympic Qualification Rio De Janeiro, Brasilia. 50m 3x20ls miehet FINAALI. Aleksille KULTAA!!!! Olympiapaikat Norjaan ja Iso-Britanniaan

ISSF:n Final Olympic Qualification Rio De Janeiro, Brasilia. 50m 3x20ls miehet FINAALI. Aleksille KULTAA!!!! Olympiapaikat Norjaan ja Iso-Britanniaan

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-7.png
Kuvakaappaus ISSF:n tv-lähetyksestä

Kuvakaappaus ISSF:n tv-lähetyksestä

Finaali alkoi Aleksin osalta hyvin. Polviammunnan jälkeen Aleksi oli neljäs, tasan pisteen kisaa johtanutaa Norjan Ole Martin Halversenia perässä. Ensimmäisen makuusarjan jälkeen Aleksi nousi kolmanneksi, jossa oli myös koko makuuosuuden jälkeen. Kärjestä 1,8 pistettä. Merkeistä päätellen Aleksilla saattoi olla näkemisen kanssa ongelmia makuun loppupuolella.

Kuvakaappaus ISSF:n tv-lähetyksestä

Aleksi aloitti pystyn erittäin hyvin ampumalla koko porukan parhaan tuloksen 52.0 Jiri Privratskyn jatkaessa kärjessä 1,0 pisteen erolla. Toisen pystysarjan jälkeen Aleksi nousi kärkeen 0,6 pisteen erolla Privratskyyn. Viimeisellä sarjalla kärkikaksikko vuorotteli johdossa, kunnes kolmella viimeisellä laukauksella Aleksi pysyi piikillä.

-Tänään oli hyvä päivä. Ammunta oli ehkä parasta tänään verrattuna karsintaan ja peruskisaan. Polven kolmas sarja ja makuu oli vaikeaa, kun aurinko meni pilveen ja taulut olivat tosi tummat. Oli todella vaikea nähdä. Pystylle aurinko tuli taas näkyviin ja oli helpompaa. Tyytyväinen kokonaisuuteen ja omaan suorittamiseen, kertoi kultamitalisti.

50m 3x20ls miehet peruskilpailu

  1. LEPPÄ Aleksi FIN 451.1
  2. PRIVRATSKY Jiri CZE 450.6
  3. HALVORSEN Ole Martin NOR 448.2 *)
  4. ROE Ivan USA 437.5
  5. MALINOVSKIY Konstantin KAZ 426.9
  6. NYMBURSKY Petr CZE 414.9
  7. BARGERON Michael GBR 404.5 *)
  8. LOCHBIHLER Jan SUI 398.2

*) urheilijalle olympiapaikka

Virallinen tuloslista:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *