Leppa.fi satsaa laatuun luotitestauksessa. Testipenkki uusittu

Leppa.fi satsaa laatuun luotitestauksessa. Testipenkki uusittu

Leppa.fi on toteuttanut H&N huippuluotien testaustoimintaa Suomessa yli kuusi vuotta. Moni harrastaja, seura ja kilpaurheilija ovat saaneet omiin ilma-aseisiin parhaiten soveltuvat luodit ja ovat olleet tyytyväisiä luoteihin sekä testaustoimintaan.

Uusi penkki on osoittautunut erittäin tukevaksi ja helpposäätöiseksi.

-Koska toleranssit ovat erittäin pienet ja haluamme panostaa laatuun, olemme hankkineet Saksasta sekä pistoolille, että kiväärille parhaat mahdolliset testipenkit. Entinen penkki oli hyvä, mutta sitä ei oltu suunniteltu pelkästään testauskäyttöön, eikä näin olleen vastannut kaikkia toiveita. Haluamme tämän uuden panostuksen myötä osoittaa halumme edelleen kehittää testustoimintaa sekä varmistaa hyvän asiakastyytyväisyyden. Nyt hankitussa testipenkissä on portaattomnat sivu- ja korkeussäätömahdollisuudet.

Haminan Ampumaseuran radalla toimiva testiasema palvelee jälleen ampumaurheilijoita. Penkki seveltuu hyvin myös kisapaikoilla tapahtuvaan testaukseen, joten testustoiminta kisapaikoilla tulee jatkumaan myös.

Pistoolissa käytetään lisäosaa ja ase kiinnitetään säiliöstään

Onko sinulle jo kilpa- ja harjoitusluoti tulevalle ilma-asekaudelle?

Jos ei, niin malta vielä hetki, sillä odotamme Saksasta uutta lähetystä saapuvaksi piakkoin,mutta viimeistään kuitenkin toukokuussa.

Tule Haminaan testauttamaan ilma-aseesi tai laita urheiluvälineesi Matkahuollon kautta Markolle. Soita 040 5105323 tai laita viestiä info@leppa.fi ja sovi testiaika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *