Laurin Viikko: Kuukauden parhaan opiskelija loma alkoi

Laurin Viikko: Kuukauden parhaan opiskelija loma alkoi

Ensimmäinen lukukausi on nyt saatu päätökseen. GPA paras mahdollinen eli 4.0. Sitä on hyvä lähteä pitämään siinä missä se nyt on. WVU:n Athletic Department valitsee aina kuukauden parhaan opiskelijan, ja huhtikuun titteli osui minun kohdalle. Hyvää työtä on tullut tehtyä myös luokan puolella, joten olen otettu maininnasta. Olen ottanut sen tyylin että käyttää kaiken ajan tehokkaasti minkä on opiskelulle suunnitellut niin ei harjoittelu kärsi. Ei se mitään kikkoja tai hirveitä tunteja vaadi että saa opinnot hoidettua.

Hyvillä mielin tullaan kotiin. Kyllähän tässä on ehtinyt muodostua jo niin sanottu kahden kodin malli. Mukavaa on ollut ja joukkueessa on todella vahva yhteishenki, saamme kolme uutta ampujaa ensi kaudeksi jotka kaikki soveltuvat tiimiin hyvin. Viisi ampujaa valmistuu nyt tulevalla viikolla, joten montaa tuttua naamaa jää syksyllä kaipaamaan. Paljon on tullut hyviä ystäviä joiden kanssa on vietetty paljon aikaa myös ampumaradan ulkopuolella. 

Kyllä tässä porukassa on tekemisen meininki. Kun on päässyt tutustumaan muiden joukkueiden ampujiin ja valmentajiin, niin kyllä se on tullut selväksi että täällä on paras osaaminen mitä sarjasta löytyy. Meillä on useita mahdollisuuksia varsinkin kansainvälisille ampujille, joita ei mistään muualta tällä hetkellä löydy. Valmentajat ovat aktiivisia jokaisessa harjoituksessa ja tuntevat kaikki yksilöinä, ja olen huomannut että olen saanut täällä harjoituksista todella paljon irti. Ei tietenkään kukaan voi odottaa että yhden kauden jälkeen ollaan ykköstykkejä, mutta hyvää kehitystä on tapahtunut. Tiedän entistä paremmin mitä tehdään ja miksi. Kyllä tämä paikka on se oikea itselleni.

Nyt tarkoitus viettää normaali kesäloma ja elokuun lopulla palataan takaisin meren taakse. Kuviot on nyt tuttuja joten nyt ei tarvitse jännittää lähtemistä kuukausia aikaisemmin.

Laurin viikko -palsta jatkuu jälleen syksyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *