SAL:n järjesti mediatilaisuuden Santahaminassa. Eetu ja Aleksi paikalla

SAL:n järjesti mediatilaisuuden Santahaminassa. Eetu ja Aleksi paikalla

Eetu Kallioinen ja Aleksi Urheilukoulun auditoriossa. Kuva Risto Aarrekivi

SAL järjesti mediapäivän Pariisin olympialaisiin liittyen maanantaina Santahaminassa. Paikalla oli kaikki päämediat. SAL:n puheenjohtaja Vesa Nissinen avasi tilaisuuden ja esitteli SAL:n toimintaa ja jakoi medialle huolen ampumaratatilanteesta Suomessa. Tilaisuuuden pääosanesittäjät Eetu Kallioinen ja Aleksi olivat paikalla tentattavina. SAL:n valmennuksen johtaja Ville Häyrinen piti katsauksen ampumaurheilun ja kisajoukkueeseen.

Lehdistö kyykytti Aleksia. Kuva Risto Aarrekivi.
STT:n Kaija Yliniemi haastatteli Aleksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *