Aleksi vuoden haminalaisurheilija, tusina täyteen

Aleksi vuoden haminalaisurheilija, tusina täyteen

Hamina liikuntasihteeri Kirsi Forsell luovutti muistamiset

Pariisin olympialaisiin valmistautuva Aleksi valittiin kahdennentoista kerran peräkkäin vuoden urheilijaksi Haminassa. Palkinnon luovutustilausuus järjestettiin lauantaina 15.6.2024 klo 10 Haminan Kesätorilla, Vepan lavalla. Tilaisuuden juonsi Jalle Niemelä, joka haastatteli Aleksia valmistautumisesta olympialaisiin.

Aleksi Jalle Niemelän haastattelussa

Muut tilaisuudessa palkitut:

Raino Hellberg, Joona Hirvilahti, Niklas Hirvilahti, Janne Jääskeläinen, Sara Koivikko, Tuomas Lindroos, Eemeli Majamaa, Saana Pellinen, Tanja Puhakka, Mila Puska, Aapo Rovanperä, Eetu Takanen, Tiitu Takanen, Sisu Tyni, Haminan Palloilijoiden miesten joukkue, Kannusjärven koulun pihan rakentajat, Portimon Polut, Jarmo Savolainen, Tuomas Suortti, Harri Gråsten, Maria Kuparinen ja Ulla-Maija Virtanen.

12. kerta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *