32nd Meeting of the Shooting Hopes, Plzen, Tšekki. Treenit trooppisessa kelissä

32nd Meeting of the Shooting Hopes, Plzen, Tšekki. Treenit trooppisessa kelissä

Suomen joukkueet kokoontuivat aamuyöllä Helsinki-Vantaalla ja lensivät Prahaan. Tšekin urheilun hyvästä yhteistyöstä puhuu se, että kentällä oli sekä HC Plzenin (jääkiekko) ja Viktoria Plzenin (jalkapallo) bussit odottamassa ampumaurheilijoita.

Niko Antila (edessä), Alexandra Rosenlew ja Lauri aloittivat 50m kiväärillä.

Saavuttuamme Plseniin oli lämpötila kohonnut jo 26 asteeseen. Joukkueet levisivät 10m 25m ja 50m radoille. Varsinkin toisessa kerroksessa olevalla ilma-aseradalla keli oli tuskaisen kuuma, osin huonon ilmanvaihdon takia. Ennenkuin treenit edes käynnistyivät, näyttivät urheilijat siltä, että olisivat päättämässä jo treenejään. Kello 11 lämpötila oli jo 29 astetta.

Kuva trooppiselta ilma-aseradalta

Ampumakeli oli hyvä, ja aseet on kohdistettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *