Leppa.fi Pääsiäisleiri käyntiin perjantaina

Leppa.fi Pääsiäisleiri käyntiin perjantaina

Loppuunmyyty Leppa.fi Pääsiäisleiri alkaa pitkäperjantaina ja jatkuu aina toiseen pääsiäispäivään asti. Nelipäiväiselle leirille on tulossa yli 30 osallistujaa ja mukana on mm. neljän hengen ryhmä Virosta. – Ampujat pääsevät testauttamaan sekä ilma-aseensa, että myös pienoiskiväärit, sillä paikalla on myös Ari Meinander, joka testaa ilma-aseet ja maajoukkueen testaaja Veijo Sivula, joka testaa pienoiskiväärit, sanoo leirin johtaja Marko. – Pyrimme tarjoamaan sellaiselle ampujille hyvät lähtökohdat kilpailukaudelle, jotka eivät kuulu maajoukkueen testauksen piiriin, jatkaa Marko.

Päivittäiset ohjelmat koostuvat kahdesta pitkästä ampumaharjoitteesta, fyysisestä harjoituksesta sekä palauttavasta osuudesta. – Tärkeä osuus on myös ampujien välinen kanssa käyminen, johon leiri tarjoaa myös hyvät puitteet, hehkuttaa Marko.


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *