Ammunnan Sotilas SM-kilpailut

Ammunnan Sotilas SM-kilpailut

Kaartin jääkärirykmentti järjestää sotilaiden SM-kilpailut ensi viikolla Santahaminassa, Inkoossa ja Hälvälässä. -Kisojen osallistujamäärä yllätti, Tutustuin viime vuonna Säkylässä loistavasti järjestettyihin kisoinhan ja niiden osallistujamääriin ja ostin siihen hiukan kasvuvaraa, mutta silti oli 30% lisäys useassa lajissa yllätti, sano kilpailuiden tekninen johtaja kapteeni Marko Leppä. – Joudumme laittamaan muutaman ampujan jonotuslistalle karsintatulosten perusteella ja mahdollisesti lisäämään muutaman erän, mutta toivon, ettei karsintaa tarvitse suorittaa, kun lopullisten osallistujien määrät selviää, jatkaa Leppä.
– Tiistain osalta, jolloin kilpaillaan Inkoossa ja Santahaminassa, kaikki ilmoittautuneet pääsevät ampumaan, korostaa Leppä.
Mm. rynnäkkökiväärin 6+6+6 ammuntaan on ennakkoon ilmoittautunut 161 ampujaa. Viime vuonna määrä oli 118. Myös 50m:n pistoolin määrä on ylittynyt 30 prosentilla. Yhtenä syynä on varmaan se, että nyt ammutaan ensimmäistä kertaa 50m:n lajit sähköisiin taululaitteisiin. Tämä on houkutellut väkeä paikalle.


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *