ISSF:n kokouksen pääkohtia

ISSF:n kokouksen pääkohtia

MM-kilpailuiden määrä kasvaa

Mikäli ISSF:n yleiskokous marraskuussa 2017 hyväksyy, järjestetään jatkossa joka vuosi ammunnan maailmanmestaruuskilpailut siten, että joka toisena vuonna on nuorten ja joka toisena vuonna aikuisten MM-kisat.

Lisäksi ISSF:n johtoryhmä esittää hallintoneuvostolle seuraavia sääntömuutoksia:

Uudet säännöt sekakilpailuille ja niiden finaalisäännöt, jotka tulevat käyttöön Tokion olympialaisissa.

Vuoden väännön ja analyysien jälkeen esitetään naiset laukausmäärän muuttamista niin, että naiset ampuvat saman määrän kuin miehet.

Kansainvälisen olympiakomitean odotetaan hyväksyvän Tokion olympialaisiin jaettavat Quotat helmikuussa 2018 niin, että ensimmäiset olympiapaikat jaettaisiin MM-kilpailuissa Koreassa 2018.

ISSF:n tavoitteena on täysi tasa-arvo miesten ja naisen välillä. 180 urheilijaa naisten ja miesten sarjoihin, jotka osallistuvat kolmiin sekakilpailuihin sekä kuuteen lajiin sarjoittain.

Viime olympialaisten aikana keskustelimme Leppa.fi sivuilla valintatavasta, jossa valitaan urheilijat maailmanlistan perusteella ammunnassakin, kuten monissa olympialajeissa tehdään, on saanut ilmaa alleen. Ehdotettu sääntö sisältää myös kohdan, jossa mainitaan, että osa urheilijoista valittaisiin maailmanlistan perusteella. Olympiakomitean päätös näistäkin selviää helmikuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *