URHK Pajulahdessa

URHK Pajulahdessa

Vasta palveluksen aloittanut Urheilukoulun kesälajit leiriytyivät Pajulahden Liikuntakeskuksessa tällä viikolla. Lajiliikuntaleirin tarkoitus on ryhmäyttää urheilijat ja opettaa perusteet nopeudesta, kestävyydestä ja voimasta. Lisänä on lajikohtaiset oman lajin harjoitteet. Perjantaina päättynyt leiri huipentui esimerkkiin palautumisesta, jolloin haulikko- ja luotilajien ampujat kiersivät Pajulahden frisbeegolf radan palautumisen ja ryhmähengen merkeissä.

Pajulahden 18 väylän ihanne tulos on 51

Tulokset:

  1. Leppä Marko       46
  2. Lindfors Niklas    52
  3. Kopra Vili            53
  4. Lång Jimi            55
  5. Moilanen Juhani 59
  6. Kallioinen Eetu   60
  7. Kivi Konsta         61

Jimi Lång huikan hankalassa heittopaikassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *