OHI ON 11 932

OHI ON 11 932

Tiimin valmentaja Marko siirtyi reserviin 31.12.2017. Marko aloitti palveluksensa Laskuvarjojääkärikoulussa 2.5.1985. Reserviin jääneen Markon viimeinen palveluspaikka oli Puolustusvoiminen  Urheilukoulu Santahaminassa, jossa hän vastasi luotilajien valmennustoiminnasta sekä toimi viimeisinä vuosinaan kesälajien valmennuksen koordinaattorina sekä organisoi 2017 ammunnan sotilaiden SM-kilpailut.

Eläköitymisestä huolimatta Marko jatkaa tiimin valmennusta kehittäen, järjestää leiritystä sekä ulkomaan kisareissuja, toteuttaa valtakunnallisen ammunnan akatemian ja valmistautuu johtamaan 2021 ilma-aseiden EM kilpailut.

 

Kuva KAARTJR:n komentajan järjestämäistä läksiäiskahveilta.

Tehtävät siirtyvät suvussa eteenpäin.

 

ja tähän on tultu…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *