Suomen kolmanneksi suurin kisatapahtuma ilma-aseille käyntiin.

Suomen kolmanneksi suurin kisatapahtuma ilma-aseille käyntiin.

Tänään käynnistyi perinteinen Ruotsin Sävsjössä ammuttava Swedish Cup, johon osallistuu ampujia 11 maasta. Urheilijoita tapahtumaan on ilmoittautunut 530 henkeä, joka on lähes 80 vähemmän kuin vuotta aiemmin. Kilpailuiden starttimäärä, joka on noin 1600, on noin 200 vähemmän kuin vuotta aiemmin.


Keskiviikkona ammuttiin valmistavat harjoitukset ja varsinaiset kilpailut ammutaan torstaista lauantaihin. Torstain ja perjantain kisat toimivat Suomen Ampumaurheiluliiton näyttökilpailuina EM-kisoihin.


Suomesta kisoihin on saapunut 90 ampujan joukko. Swedish Cup on samalla kolmanneksi suurin ilma-asekisa, johon suomalaiset osallistuvat SM-kisojen ja Kupittaan kisojen jälkeen.

Myös Leppa.fi tiimin urheilijat ovat kaikki viivalla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *