Hyvät EM-kisat ohi!

Hyvät EM-kisat ohi!

Unkari järjesti todella hyväpuitteiset EM-kisat Györissä. Radat olivat tilavat ja järjestelyt yleisesti toimivat mallikkaasti. Ei löytynyt juurikaan moitittavaa tai parannettavaa.

Sääntötulkinnat ja sekä uudet lajit, parikilpailu sekä erillinen joukkuekilpailu ovat hyvässä suunnassa, mutta kaipaavat vielä pientä säätöä. Kisoissa annettiin vain yksi varoitus, joten ampujatkin olivat hyvin tapahtumassa mukana.

Sääntöjen tulkitseminen ei aina ole helppoa. Kaikkea ei pystytä kirjoittamaan sääntöihin ja vaikka ne sieltä löytyisivätkin, saataa joskus mahtikäsky ajaa sääntöjen yli kuten nyt. Tarkkasilmäisimmät, jotka seurasivat finaaleja telkkarista huomasivat, ettei finaaleissa käytetty BIB-numeroita, vaikka säännöt yksiselitteisestikin näin vaativat.

Huomenna leppa.fi julkaisee kaksi haastetta säännöistä ja tuomaritoiminnasta kiinnostuneille näillä sivuilla. Näin pääset  itse tulkitsemaan sääntöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *