Kisapähkinä kiväärisäännöistä

Kisapähkinä kiväärisäännöistä

Nyt kun kisat ovat ohi on aika pähkäillä hiukan sääntöasioita. Kuten hyvin tiedetään, jos jostakin asiasta ei ole erikseen säädetty sääntöä tai rajoitusta, tekee paikallinen jury päätöksen, jonka se sitten ilmoittaa ISSF:lle sääntöjen edelleen kehittämiseksi.

Ohessa on Györin EM-kilpailuista otettu kuva.

Tehtävä: Olet paikalla olevana velvollinen päättämään onko kuvassa näkyvä kiväärin tuki sallittu vai ei.

Sinun tulee perustella miksi hyväksyisit tuen tai miksi et hyväksyisi.

Vastaukset voit halutessasi liittää kommentoimalla uutista, tällöin ajatuksesi on kaikkien luettavissa. Jos kuitenkin haluat tehdä sen ilman julkisuutta, niin lähetä vastuksesi osoitteeseen info@leppa.fi Kiväärijuryn päätös kyseisestä tapahtumasta perusteluineen julkaistaan Leppa.fi:n sivuilla 4.3.

2 thoughts on “Kisapähkinä kiväärisäännöistä

  1. Moi.
    Kuvasta hieman vaikea sanoa täsmällisesti, mutta NÄYTTÄÄ siltä, että tuki on olkapäätä korkeammalla ampujan ollessa ampuma-asennossa. K 7.5.8.3. Huomautus koelaukausten aikana.

  2. Koska tuki on taulupöydällä, mutta ei taulupöydän taulupuolella ja se on sijoitettu mielestäni niin, että viereistä ampumapaikkaa ei häiritä. En näe tuessa muuta virhettä kuin, että se näyttäisi kuvan perusteella olevan korkeammalla kuin ampujan olkapää.
    Päätös: Ei ole sallittu koska on liian korkea.
    (päätöksen taustalla SAL:n suomenkielinen sääntökirja)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *