Lapua 25m ja 300m EC Lahti TÄYNNÄ osissa lajeja

Lapua 25m ja 300m EC Lahti TÄYNNÄ osissa lajeja

 

Lapua European Cupin Suomen osakilpailun osallistuja- ja starttimäärät ovat reilussa nousussa.

-Alkuun ilmoittautumiset takkusivat, mutta nyt tilanne on se, että meillä on positiivinen ongelma, sanoo kilpailujohtaja Marko ja jatkaa, että meille on tulossa ennakkoilmoittautumisten perusteelle tulossa 9 maata. Urheilijoiden määrä on 73 ja startteja on yli 160, kun niitä oli viime vuonna 127. Olemme nyt tilanteessa, että 300m kiväärin 3×20 ja 3×40 N ja M ovat täynnä. 300m makuussa ja pistooleissa on vielä tilaa. Harkitsemme vielä kisa-aikatauluja, mutta lopulliset aikataulut valmistuvat piakkoin.

Tämä on viides kerta, kun Hälvälässä järjestetään 25m ja 300m kisat yhdessä. Urheilijat tietävät tapahtuman järjestelyiden tason ja tulevat Suomeen mielellään. Kilpailut toimivat 25m ja 300m näyttökilpailuina Korean MM-kilpailuihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *