Leppa.fi tiimin Roll Uppien julkaistus

Leppa.fi tiimin Roll Uppien julkaistus

Leppa.fi valmennustiimin 50. Suomenmestaruuden kunniaksi tiimin logoon lanseerattiin heti 8.4. toinen tähti. Samassa yhteydessä julkaistiin myös tiimin uusi slogan: 1.st Team in Finland 

Lue 9.4. aiheesta päivitys:

https://www.leppa.fi/2018/04/09/leppa-fi-sai-toisen-tahden-logoonsa/

Tänään oli vuorossa tiimin Roll Uppien paljastus. Jokaiselle ampujalle tehtiin omalla kuvalla varustettu Roll Upp, jota käytetään tiimin tilaisuuksissa ja jota urheilija voi käyttää omissa tilaisuuksissaan. Roll Uppissa on tiimin slogan ja logo, sekä kaikki tiimin olympiadiyhteistyökumppanien ja urheilijoiden seurojen logot.

-Roll Uppeista tuli erittäin hienot! Olen todella tyytyväinen jälkeen ja haluan kiittää kuvakäsittelyssä suuresti auttanutta pistooliampujaa Kirsti Kaaroa sekä Roll Upit valmistanutta Rose Printiä, kertoo Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *