Rakennusliike Pakkanen pääyhteistyökumppaneiden joukkoon

Rakennusliike Pakkanen pääyhteistyökumppaneiden joukkoon

Asiakkalalainen Rakennusliike Pakkanen on liittynyt Leppa.fi:n pääyhteistyökumppaneiden joukkoon. Pakkanen on luotettava rakennusliike, joka elää vahvasti ajan hermolla.

Rakennusliike Pakkasella on yli viidenkymmenen vuoden kokemus mm. asuntojen sekä liike- ja toimistotilojen rakentamisesta, saneeraamisesta ja laajentamisesta. Asiakkaamme tulevat sekä yksityiseltä, että kuntasektorilta. Keskitymme isoihin rakennushankkeisiin pienen organisaation joustavuudella.

Yrityksemme:

  • Perheyritys kolmannessa sukupolvessa
  • Toiminta-alueena Etelä-Suomi
  • 20 – 30 rakennusalan ammattilaista
  • Liikevaihto 12 Me vuonna 2015
  • Rakentamisen laatu RALA Ry:n jäsen
  • fi jäsen

Tervetuloa hyödyntämään palveluitamme.

Asumisen laatua ja parempaa viihtyvyyttä.

Asuntotuotannon lähtökohtana on asiakkaan tarpeet. Asuntojen suunnittelussa lähdetään toimivista tilaratkaisuista, miellyttävästä asuinympäristöstä sekä kestävistä, esteettisesti miellyttävistä materiaalivalinnoista. Aikaisessa rakentamisvaiheessa tehdyt asuntovaraukset myös mahdollistavat mahdollisuuden vaikuttaa oman asunnon ratkaisuihin.

Projektit

Projektirakentaminen on erikoisosaamistamme. Vastaamme joustavasti ja tehokkaasti vaativiinkin tarpeisiin ja hoidamme projektin rakentamisen suunnittelusta toteutukseen asti. Isoihin rakennusliikkeisiin verrattuna pystymme reagoimaan nopeasti rakennustyömaalla tapahtuviin odottamattomiin tilanteisiin esimerkiksi työjärjestystä vaihtamalla. Tiivis yhteistyö pitkäaikaisten ja luotettavien vakiotoimittajien kanssa varmistaa projektien onnistumisen ja laadukkaan lopputuloksen. Kerro meille rakennushankkeen suunnitelmista tai pyydä tarjous!

Rakennusliike Pakkanen Oy
Pakkaspolku 1
17200 Vääksy

Puh: 03 878 690
toimisto@rklpakkanen.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *